این آکواریو که بزرگترین آکواریوم جهان است ،ده میلیون لیتر آب و بیش از سی و سه هزار نوع جانور آبزی را در خود جای داده است.این آکواریوم دارای طول پنجاه متر و عرض بیست متر و ارتفاع یازده متر نیز هست.همچنین سوار بر قایق میتوانید بر روی اب حرکت کنید. تونل این آکواریوم دارای طول چهل و هشت متر است و شما در این تونل میتوانید به تماشای این آکواریو بزرگ بپردازید.در باغ وحش دریایی این آکواریوم دبی می توانید به تماشای حیوانات دوزیست مانند اختاپوسهای بزرگ دریایی،کروکودیلها،سمورهای آبی،شیر ماهی،اسب آبی و دیگر حیوانات دریایی بپردازید.در قسمت دیگر این باغ وحش دریایی انواع سوسمارها،مارهای خزنده و مارمولکها وجود دارند.
یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.
یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.
Kenny Rogers Restaurants: رستوران های زنجیره ای کنی راجرز در سال 1991 با تاسیس اولین شعبه در ایالت فلوریدای آمریکا آغاز به کار کرد. Kenny Rogers خواننده به همراه John Y Brown Jr، فرماندار سابق ایالت کنتاکی آمریکا، رستوران خود را با هدف ارائه ی غذاهای سالم به مشتری در یک محیط رستورانی، تاسیس کردند که هم اکنون با گذشت 20 سال در دیگر کشورهای جهان و از جمله در مالزی شعبه های فراوان دارد. تقریبا در همه ی مراکز خرید می توانید شعبه ی کنی راجرز را پیدا کنید.
Red Wok Restaurant: به دوستانی که ساکن منطقه ی کجنگ (Kajang) و بنگی (Bangi) هستند پیشنهاد می شود غذاهای این رستوران را حتما امتحان کنند. در رستوران رد ووک همه ی انواع غذا از جمله غذاهای مالایی، وسترن، و چینی سرو می شود که قیمت مناسبی هم دارند. مسافران تور مالزی می توانند طعم متفاوتی از غذاهای مالایی که به ذائقه ی ایرانی نزدیک تر است را در محیطی بسیار تمیز این رستوران تجربه کنند و با دوستان و خانواده ی خود از فضای خانوادگی این رستوران لذت ببرید. حتما قسمت بوفه و استیم بوت (Steamboat) این رستوران را امتحان کنید که قیمت آن برای بزرگسالان در ایام هفته 28 رینگیت و برای کودکان 17 رینگیت است و اگر بخواهید از بوفه و سیزلینگ کره ای (Korean Sizzling) استفاده کنید قیمت ها به 33 و 21 رینگیت تغییر می کند.