آکواریوم دبی


آکواریوم  دبی

این آکواریو که بزرگترین آکواریوم جهان است ،ده میلیون لیتر آب و بیش از سی و سه هزار نوع جانور آبزی را در خود جای داده است.این آکواریوم دارای طول پنجاه متر و عرض بیست متر و ارتفاع یازده متر نیز هست.همچنین سوار بر قایق میتوانید بر روی اب حرکت کنید. تونل این آکواریوم دارای طول چهل و هشت متر است و شما در این تونل میتوانید به تماشای این آکواریو بزرگ بپردازید.در باغ  وحش دریایی این آکواریوم  دبی می توانید به تماشای حیوانات دوزیست مانند اختاپوسهای بزرگ دریایی،کروکودیلها،سمورهای آبی،شیر ماهی،اسب آبی و دیگر حیوانات دریایی بپردازید.در قسمت دیگر این باغ وحش دریایی انواع سوسمارها،مارهای خزنده و مارمولکها وجود دارند.

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری


 

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری


 

 

رستوران های زنجیره ای حاجی ساموری

یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مالایی ها، ساته یا ساتِی است (Sate) این غذا که به شیوه ی کباب های ایرانی روی منقل و زغال درست می شود، شامل تکه های کوچک گوشت است (گوشت گاو، گوسفند، مرغ، خرگوش، جگر مرغ،و جگر گاو) که به سیخ های کوتاه چوبی کشیده شده اند و با یک سس تند درست شده از فلفل قرمز خالص و یک سس شیرین درست شده از بادام زمینی و تکه های کوچک برنجی که به نحوی خاص پخته و فشرده شده است (به شکل مسقطی) و پیاز و خیار سرو می شود.اگر می خواهید به یکی از رستوران های محلی بروید و این غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید، معروف ترین رستورانی که ساته های آن بسیار مشهور است، حاجی ساموری (Hj Samuri sate) است که شعب متعددی در مالزی دارد و یکی از اصلی ترین آنها در Kajang است (کنار استادیوم کجنگ). این رستوران دو طبقه، بسیار بزرگ است و غذا را خیلی سریع سرو می کند و البته غذاهای مالایی دیگری هم دارد.

 

رستوران های زنجیره ای کِنی راجرز


 

 

رستوران های زنجیره ای کِنی راجرز

Kenny Rogers Restaurants: رستوران های زنجیره ای کنی راجرز در سال 1991 با تاسیس اولین شعبه در ایالت فلوریدای آمریکا آغاز به کار کرد. Kenny Rogers خواننده به همراه John Y Brown Jr، فرماندار سابق ایالت کنتاکی آمریکا، رستوران خود را با هدف ارائه ی غذاهای سالم به مشتری در یک محیط رستورانی، تاسیس کردند که هم اکنون با گذشت 20 سال در دیگر کشورهای جهان و از جمله در مالزی شعبه های فراوان دارد. تقریبا در همه ی مراکز خرید می توانید شعبه ی کنی راجرز را پیدا کنید.

 

رستوران رد ووک مالزی


 

 

رستوران رد ووک مالزی

Red Wok Restaurant: به دوستانی که ساکن منطقه ی کجنگ (Kajang) و بنگی (Bangi) هستند پیشنهاد می شود غذاهای این رستوران را حتما امتحان کنند. در رستوران رد ووک همه ی انواع غذا از جمله غذاهای مالایی، وسترن، و چینی سرو می شود که قیمت مناسبی هم دارند. مسافران تور مالزی می توانند طعم متفاوتی از غذاهای مالایی که به ذائقه ی ایرانی نزدیک تر است را در محیطی بسیار تمیز این رستوران تجربه کنند و با دوستان و خانواده ی خود از فضای خانوادگی این رستوران لذت ببرید. حتما قسمت بوفه و استیم بوت (Steamboat) این رستوران را امتحان کنید که قیمت آن برای بزرگسالان در ایام هفته 28 رینگیت و برای کودکان 17 رینگیت است و اگر بخواهید از بوفه و سیزلینگ کره ای (Korean Sizzling) استفاده کنید قیمت ها به 33 و 21 رینگیت تغییر می کند.